Även om pandemin har fått vissa matcher att ställas in är det fortfarande en hel del toppmatcher att njuta av i helgen. Bland annat väntar ett högintressant möte i Serie A mellan Roma och Juventus samtidigt som Lazio gästar Inter. Vi ser också fram emot Granada mot Barcelona i La Liga och Lyon – PSG i Lihue 1. Premier League har uppehåll till 15 januari men det innebär inte att det inte finns fotboll att njuta av i helgen till härliga odds. Vi går igenom helgens hetaste matcher.

Hämta en oddsbonus på Betsafe och kom igång med din betting

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Roma vs Juventus

Varken Roma eller Juventus ligger där de vill vara i tabellen. Men segraren i denna matchen kommer i alla fall ha femteplatsen och närma sig topp 4. För förloraren kan det vara matchen som får laget att tappa gnistan i kampen om Champions League. Flera spelbolag erbjuder riktigt bra odds på matchen som är ett riktigt stormöte i Serie A.

Inter vs Lazio

Serieledaren Inter är i strålande form och stormar mot ännu ett ligaguld. Samtidigt har Lazio det tufft och ligger åtta i tabellen. Men formen har dock blivit bättre på slutet med två raka segrar. Kan man skrälla och ta poäng borta mot Inter som har sju raka segrar i Serie A?

Lyon vs PSG

Lyon mot PSG är alltid ett högintressant möte. Med halva serien spelad leder PSG serien med 13 poäng och har endast en förlust på 19 matcher. Lyon har det tufft och ligger på plats 13 i tabellen. Det är dock jämnt i mitten av tabellen och upp till plats 6 är avståndet endast fem poäng. En seger mot PSG kan väcka nytt liv i säsongen. Har de vad som krävs? Glöm inte att ta emot en oddsbonus för att maximera bettingen i helgen.

Odda på helgens matcher hos Betsafe och ta emot en välkomstbonus för extra pengar att spela för

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se