Betting på fotbollsligor

Även om det är något extra när det vankas en riktigt stor fotbollsturnering är det ligorna som är fotbollens vardagslunk. Detta är samma när det kommer till betting då du kommer märka att det finns galet med odds på de olika fotbollsligorna. I Sverige har vi vår kära Allsvenskan som är väldigt populär. Men även om den inhemska svenska ligan är utomordentligt för betting finns det massor med andra fotbollsligor att upptäcka. Kom igång hos något av alla spelbolag nedan med din betting på olika fotbollsligor.

Premier League är den bästa ligan

Det råder ingen hemlighet om att Premier League är den mest populära ligan vad gäller betting. Detta är något du med största sannolikhet kommer att uppskatta i din betting. Du kan till exempel ta del av en upplevelse som innebär att du bettar långt innan säsongen börjar på så kallade långtidsspel. Men det finns också möjlighet att ta del av en riktigt fet upplevelse live i din live betting. Följ de bästa lagen som Manchester City, Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal och Tottenham i jakt på titeln. 

Serie A är taktiskt och spännande

Italien är en fotbollsnation med en stolt historia. Nationen har vunnit EM och VM vid åtskilliga tillfällen. Det innebär att du också har utmärkta förutsättningar till bra betting på Serie A. Du kan oddsa på odds långt innan säsongen börjar men också hitta odds på samtliga matcher när säsongen väl börjat. Juventus är det lag som har flest titlar i Serie A följt av Inter och AC Milan. Även Roma och Lazio räknas som storklubbar i Italien precis som Napoli. När dessa klubbar spelar brukar det vara extra stort intresse bland oddsen.

Följ La Liga hos spelbolagen

Den spanska ligan var länge rankad som den bästa i världen men ligan har fått se Premier League springa förbi i rankingen. La Liga har tre klubbar som sticker ut och det handlar om Barcelona, Real Madrid och Atletico Madrid med de två förstnämnda som de riktiga giganterna i nationen. Den spanska ligan brukar bjuda på en offensiv och underhållande fotboll som du säkerligen kommer att uppskatta att titta på. Vad som är extra bra är att många spelbolag erbjuder live stream på La Liga så att du kan titta på matcherna gratis.

Bundesliga är Tysklands högsta liga

Bundesliga är ligan i Tyskland som verkligen är uppskattad. När du oddsar på Bundesliga har du många odds och marknader att välja mellan. Det kommer att ge dig en riktigt härlig spelstund tror vi. Följ Bayern München, Borussia Dortmund och de andra storlagen i kampen om titeln. Framförallt finns det massor av matcher som bjuder på en riktigt offensiv och målrik tillställning. Dessutom håller Bundesliga världsklass på läktarna och ligan är rankad som den fjärde bästa i världen vad gäller nivå. 

betting på fotbollsligor

Använd en oddsbonus på fotbollsligor

För att få ut maximalt av din betting kan du ta emot en oddsbonus hos bra spelbolag. Då kommer du att få ut betydligt mer av din upplevelse på fotbollsligorna med oddsen. Det vanligaste vad gäller en oddsbonus är att ta emot en insättningsbonus. Då kommer spelbolaget att matcha din första insättning upp till ett visst belopp. Det kan handla om 100% upp till 1000 kronor eller ännu mer än så.

Vad gäller riskfria spel, boostade odds och free bets kan detta också finnas tillgängligt ibland hos spelbolagen. Då kommer du att kunna njuta av en spelupplevelse som innebär att du får en annan typ av oddsbonus. De flesta spelbolag låter dig använda din bonus så som du önskar. Därmed kan du använda den på fotbollsligor i din betting om du vill.