Beta på gruppspelet av VM 2022

VM-lottningen är klar och även om Sverige inte är med finns det helt klart fotbollsgodis att upptäcka i VM 2022. Bland annat väntar ett högintressant möte mellan Spanien och Tyskland redan i gruppspelet samtidigt som Portugal och Uruguay drabbar samman. Vem har vad som krävs från varje grupp för att nå de två översta platserna som ger en plats i åttondelsfinalen.

Så lottades grupperna med speltips på vem som går vidare

Hos bra spelbolag finns det massor med odds att upptäcka inför VM 2022. Nedan går vi igenom de olika grupperna med tips på vem som går vidare till åttondelsfinal från varje grupp och du hittar bra odds hos. många bra spelbolag.

Grupp A: Qatar, Nederländerna, Senegal,  Ecuador

Nederländerna grät nog inga direkta tårar när de stod klart att de får möte Qatar från den högst seedade gruppen. Detta är på pappret en av de svagare grupperna och det känns ovisst vem som tar sig vidare bakom Nederländerna. Blir det Qatar som når åttondelsfinal eller kan Senegal eller Ecuador ta sig vidare? Vi tror Senegal har vad som krävs.

Speltips: Nederländerna och Senegal går vidare till åttondelsfinal

Grupp B: England, USA, Iran, Wales/Skottland/Ukraina

England fick också en otroligt enkel grupp och har öppen väg till åttondelsfinal. USA och Iran ska de klara av att besegra och detsamma gäller oavsett motstånd av Skottland, Wales och Ukraina. Vi tror att USA kan ta sig vidare som tvåa bakom England. 

Speltips: England och USA går vidare till åttondelsfinal

Grupp C: Argentina, Mexiko, Polen, Saudiarabien

En intressant grupp är helt klart grupp C. Argentina är givetvis storfavoriter men det är öppet mellan Mexiko och Polen om vem som går vidare till åttondelsfinal. Saudiarabien har visat de senaste VM-turneringarna att de inte har i VM att göra. Mexiko har inte missat en åttondelsfinal sedan 1994 och vi tror de tar sig vidare bakom Argentina.

Speltips: Argentina och Mexiko går vidare till åttondelsfinal

Vm 2022 gruppspel qatar

Grupp D: Frankrike, Danmark, Tunisien, Förenade Arabemiraten-Australien/Peru

Frankrike och Danmark kommer med största sannolikhet att göra varandra sällskap till slutspelet. Danmark nådde semifinal i EM förra sommaren medan Frankrike är regerande världsmästare och har utmärkta spelare på varje position. Oavsett vem av Förenade Arabemiraten eller Australien/Peru som går vidare kommer inte ha något att sätta emot Frankrike och Danmark.

Speltips: Frankrike och Danmark går vidare till åttondelsfinal

Grupp E: Spanien, Tyskland, Japan, Costa Rica/Nya Zeeland

Hela gruppspelets kanske häftigaste match kommer att bli den mellan Spanien och Tyskland. Att Japan alternativt Costa Rica eller Nya Zeeland har något att säga till om i grupp E håller vi som osannolikt. Tyskland och Spanien är världsnationer som båda siktar på att gå långt och vi tror definitivt de tar sig vidare från gruppspelet.

Speltips: Spanien och Tyskland går vidare till åttondelsfinal

Grupp F: Belgien, Kroatien, Marocko, Kanada

Förra VM-turneringens tvåa och trea kommer att möta varandra redan i gruppspelet den här gången. Kroatien gick sensationellt till VM-final 2018 och frågan är om de kan gå lika långt den här gången. Den gyllene generationen har blivit något till åren men det finns helt klart kvalité. Belgien är alltid farliga med de Bruyne och Lukaku och borde kunna göra det bra även den här gången. Marocko och Kanada får åka hem efter gruppspelet.

Speltips: Belgien och Kroatien går vidare till åttondelsfinal

Grupp G: Brasilien, Schweiz, Serbien, Kamerun

Brasilien hoppas på den riktiga fullträffen i VM 2022 vilket är 20 år sedan nationens senaste VM-guld. De borde i alla fall inte ha några problem att nå åttondelsfinal även om det kan bli lurigt med Schweiz och Serbien samt Kamerun i gruppspelet. Men Brasilien får sällskap av Schweiz i åttondelsfinalen är vad vi tror.

Speltips Brasilien och Schweiz går vidare till åttondelsfinal

Grupp H: Portugal, Uruguay, Sydkorea, Ghana

Portugal och Uruguay är solklara favoriter att gå vidare från grupp H och det gäller att vinna gruppen för att undvika Brasilien i åttondelsfinalen. Sydkorea och Ghana får det tufft att ta sig vidare. 

Speltips: Portugal och Uruguay når åttondelsfinal

Glöm inte att ta emot en betting bonus inför din betting på VM 2022.