Betting på fotbolls-VM

Det finns ingen turnering inom sportvärlden som har samma häftiga status som fotbolls-VM. Detta är något som märks med all tydlighet när du oddsar hos spelbolagen. Du kan ta del av en spelupplevelse som är något alldeles extra under VM i fotboll som arrangeras vart fjärde år. Betta på hur det kommer gå från start till mål. Det ger något alldeles extra i din spelstund. Har du vad som krävs för att betta på VM kan du spela hos något av de spelbolag som finns tillgängliga nedan. De har alla riktigt bra odds på fotboll och framförallt VM.

Betta på Fotbolls-VM hos följande spelbolag

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Långtidsspel innan turneringen börjat

Innan VM börjar finns det långtidsspel att upptäcka för dig som önskar det. Då kan du njuta av en riktigt häftig spelupplevelse när du följer dina odds hos bra spelbolag under turneringen. Betta på utfallet av respektive grupp eller på den nation du tror vinner hela VM. Du kan också betta på head 2 head mellan olika nationer eller vilka tre nationer som tar medalj.

Individuella marknader är också tillgängliga för dig som spelare. Du kan till exempel spela på den spelare du tror gör flest mål eller vem som blir turneringens MVP eller bästa unga spelare. Det finns också möjligheter att betta på vem som gör flest poäng.

Betting på Fotbolls-VM

Varje match har hundratals marknader

Ingen turnering lockar lika många punters inom fotbollsbetting som VM. Det innebär att du har möjlighet att välja mellan fler än 500-600 marknader på samtliga matcher. Detta från premiären som alltid innehåller värdnationen. Varje match fram tills finalen har massor av odds tillgängliga. Därmed kan du njuta av en upplevelse som innehåller det där lilla extra för dig som spelare. 

Spela på resultat, antal mål, frisparkar eller hörnor. Genom att klicka in på en match under turneringens gång får du en överblick av allt vad som är tillgängligt. Ett tips är att skriva ner dina resultat under turneringens gång för att på så sätt ta reda på vilka marknader som brukar fungera för dig.

Brasilien har flest VM-guld

Brasilien är den nation som har vunnit flest VM-guld i världshistorien. De har vunnit fem stycken guld vilket är fler än någon annan. Det första guldet tog de i VM i Sverige 1958 och de vann också 1962, 1970, 1994 och 2002. Italien och Tyskland är tvåa vad gäller antalet guld då de har fyra guld vardera. Även Spanien, Frankrike, Uruguay, England och Argentina har vunnit VM.

Sverige har aldrig vunnit VM men har spelat final en gång men föll då mot Brasilien. Det var i hemma-VM 1958 som Sverige nådde finalen men föll med 1-4. År 1950 och 1994 lyckades Sverige också ta brons. Sverige missade VM 2022 i Qatar men vi hoppas på nya tag inför VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Använd en oddsbonus på VM

Det finns ingen turnering hos spelbolagen som har fler bonusar och erbjudanden än vad som är fallet med VM i fotboll. Även om det numera hos svenska spelbolag inte är tillåtet med fler än en bonus per spelare och licens finns det fortfarande riktigt bra bonusar under VM. Många nya spelbolag lanseras samtidigt som spelsidorna också tar fram nya erbjudanden för nya kunder. 

Vidare kommer du därför att hitta insättningsbonusar på långt mer än de 1000 kronor som är standard. Kanske erbjuder spelbolaget istället en betting bonus på 100% upp till 3000 kronor vilket i så fall innebär att en insättning på 3000 kronor ger 6000 kronor att spela för. Därmed har du oerhört bra möjligheter att kunna få ut mer av din spelstund. Till exempel finns det också möjlighet att upptäcka boostade odds, riskfria spel och annat skoj hos spelbolagen.