Tennisbetting – odds på tennis

Vill du oddsa på tennis finns det massor av möjligheter. Därför har vi fått se tennisbetting fortsätta vara en av de mer populära och optimala sporterna vad gäller betting. Upptäck allt från de mest populära turneringarna som Grand Slam till ATP-touren. Oavsett vilket hittar du massor av odds och ges möjligheter som inte finns på många andra sporter.

Bästa spelbolagen med odds på tennis

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Trots att det är längesedan det svenska tennisundret försvann fortsätter tennis vara ett populärt alternativ vad gäller betting och odds. Du har massor att upptäcka och kan njuta av en upplevelse som är något extra om du gör din research. Hitta bäst odds på tennis hos svenska spelbolag idag.

Grand Slam-turneringarna är mest populära

Varje år spelas det fyra Grand Slam-turneringar. Detta handlar om Australian Open i Melbourne, Franska Öppna i Paris, Wimbledon i London och US Open i New York. Det är dessa turneringar som lockar störst intresse bland punters och tv-tittare. Detta märks också tydligt bland oddsen då det finns överlägset flest marknader på Grand Slam-turneringar. 

Inför turneringsstart kan du betta på vem som kommer att vinna turneringen eller vem som går längst av två olika spelare. Det finns också möjligheter att oddsa på samtliga matcher hos bra spelbolag under Grand Slam från första omgången hela vägen fram till finalen.

Vanliga marknader inom betting på tennis

Matchodds är det absolut vanligaste inom betting på tennis. Då spelar du helt enkelt på vilken spelare som kommer att vinna matchen. I tennis kan en match inte sluta oavgjort och därför är sporten perfekt för betting. Det går också att dela upp matchen i olika set även vad gäller betting. Spela vem som vinner respektive game i varje set eller vilken spelare som vinner flest game. 

tennisbetting

Även totalt antal game eller set är populärt precis som handicap-spel. Ett exempel är set handicap där en av spelarna kan börja med ett underläge eller en ledning. Hur många poäng en spelare tar är också ett alternativ som du kan prova på om du känner för det. Vad gäller set kan du också spela om det blir tiebreak eller korrekt resultat för ett enskilt set. Som du märker har du massor av alternativ i din betting på tennis. 

Live betting och live stream på tennis

En stor fördel med tennis är att det går att streama även de största turneringarna gratis. Grand Slam-turneringarna som avgörs går att streama hos spelbolagen utan kostnad. Därmed kan du titta på tennis i världsklass och lägga dina odds samtidigt. Spelbolagen brukar vara generösa vad gäller villkor för live stream också. Du behöver endast ha ett positivt spelsaldo eller ha lagt ett bet det senaste dygnet. Uppfyller du ett av dessa krav har du också tillgång till live streamad tennis på högsta nivå.

Med live stream gör du din live betting komplett. Du kan upptäcka odds i din live betting som inte är tillgängliga inför matchstart. Det handlar om vem som vinner nästa game, set eller utfallet av nästa tiebreak. Det kan vända oerhört snabbt i en tennismatch och därför är det den perfekta sporten för live betting hos bettingsidor.

Ta emot en oddsbonus och använd på tennis

Alla spelbolag vi listar ovan har någon form av oddsbonus tillgänglig. Du kan ta emot denna och få mer pengar att oddsa för. Samtliga spelbolag som ger en bonus tillåter dig att använda den på tennis. Därmed kan du få betydligt bättre förutsättningar kring din betting på tennis vilket ger helt andra möjligheter.

Upptäck riskfria bets på de hetaste tennismatcherna eller njut av en klassisk insättningsbonus. Du kan också placera dina odds på tennis direkt från mobilen om du känner för det. Då får du en betydligt mer flexibel spelupplevelse och kan njuta av tennisodds på en helt ny nivå.