Betting på Premier League – odds på brittisk fotboll

Det finns inte många turneringar som är lika populära som Premier League. Faktum är att det inte finns någon annan liga i världen som har högre status än vad som är fallet med Premier League. Det är något du utan tvekan kommer att märka i din betting också då den brittiska ligan har bäst odds och marknader av alla ligor. Följ storlagen eller de mindre klubbarna i kampen på ligatiteln. De brittiska klubbarna når ofta långt i turneringar och det innebär att du kan spela på de engelska klubbarna i Champions League, Europa League och Europa Conference League. Nedan har vi listat några spelbolag som alla har riktigt bra odds på Premier League. Kom igång hos något av dessa spelsidor och få en härlig start med en bonus.

Lägg långtidsspel inför säsongsstart

Innan säsongen börjar finns det massor av möjligheter till så kallade långtidsspel hos bra spelbolag. Det innebär att du placerar ett bet innan säsongen har börjat som du sedan kan följa under hela säsongen. Till exempel kan du spela på vilket lag som kommer att vinna serien eller vilka lag som kommer topp 4 och når Champions League, den ädlaste av fotbollsturneringar. 

Det finns också möjlighet att placera bets på något av de tre lagen du tror åker ur serien eller vilken spelare som vinner skytteligan eller gör flest assists. Att följa ditt bet under säsongens gång gör det mer spännande att titta på matcherna. 

Följ storlagen och deras framfart

Sedan Premier League bildades 1992/93 är det alltid prestigefyllt att vinna ligan. Manchester United är den förening som vunnit ligan flest gånger med 20 ligatitlar totalt och 13 titlar sedan Premier League grundades. Men sedan Sir Alex Ferguson lämnade har det varit titeltorka och klubben är långt ifrån sitt forna jag. 

Big 6 är det man brukar prata om när man pratar om engelsk fotboll. Liverpool, Manchester City, Chelsea, Arsenal och Tottenham är också med i denna kategori. Det är de tre förstnämnda som dominerat ligan och de europeiska turneringarna de senaste åren.

Live betting på Premier League

Det är inte bara inför säsongen eller på matcherna innan avspark som du kan oddsa. Du kan också ta del av liveodds på den brittiska fotbollen. Då spelar du på en match som är i full gång och får också därför betydligt mer spänning i din betting. Det är något som du säkerligen kommer tycka är spännande.

Spelbolagen må inte ha rättigheter att streama Premier League till dig. Men däremot är det möjligt att ta del av statistik. Dessutom kan du alltid titta på matcherna hos Viasat och lägga dina odds live samtidigt. Möjligheterna är därför utmärkta i din betting live på Premier League.

betting på Premier League

FA-cupen och EFL Cup

I den brittiska fotbollen finns det också två stycken klubblagsturneringar som är minst sagt intressanta ur perspektivet betting. FA-cupen är världens äldsta fotbollsturnering och fortsätter att vara extremt populär hos spelbolagen. Du kan oddsa på FA-cupen och detta är en turnering där det finns mycket potential för skrällar.

Detsamma gäller EFL Cup, den engelska ligacupen. Turneringen har inte samma prestige som FA-cupen men är fortfarande en cup som lagen vill vinna. Därför finns det också odds och fotbollsbetting på EFL Cup att lägga för den som önskar detta. 

Glöm inte att ta emot en betting bonus om du vill få ut maximalt av din upplevelse hos bettingsidor. En insättningsbonus hos något av de listade spelbolagen ovan kommer att ge dig en riktigt härlig start på ditt äventyr. Använd din bonus till att oddsa på Premier League eller någon av de andra brittiska klubblagsturneringarna som FA-cupen eller EFL Cup.