Betting på innebandy

Innebandy är en sport som fortsätter att växa vilket har inneburit att det också finns fantastiska möjligheter för dig att upptäcka betting på innebandy om du inte redan gjort detta. När du spelar på innebandy kommer du att ha utmärkta förutsättningar att hitta konkurrenskraftiga odds hos svenska spelbolag. Dessutom är det extra roligt med innebandy eftersom Sverige är bäst i världen på sporten. I denna artikel gräver vi djupare i allt som rör innebandyns värld.

VM är störst i innebandyns värld

Bandy-VM är den största turneringen i innebandy vilken har spelats vartannat år sedan 1996. Sverige är den överlägset mest framgångsrika nationen i innebandyns historia. På 14 mästerskap har Sverige tagit 10 guld och 4 silver. Därmed har de varit i final i samtliga mästerskap där endast Finland har lyckats besegra dem vilket alltså inträffat vid fyra tillfällen. Faktum är att inget annat lag har vunnit VM förutom Sverige och Finland.

Det är också på Bandy-VM som du hittar flest odds. Turneringen har ökat med väldigt många lag. Från 12 till 16 lag och idag är det flera nationer som är med. USA, Australien, Tyskland, Thailand och Schweiz är några av de nationer som brukar delta numera. Sverige har också flest guld vad gäller U19-VM. 

Betting på Innebandy

Den svenska ligan är världens bästa

Sverige är några riktiga höjdare på innebandy. Den svenska superligan för herrar är rankad som världens bästa liga i innebandy. Tidigare hette den Elitserien i Innebandy men sedan säsongen 2007/08 är det Svenska Superligan som gäller istället. 

Givetvis finns det massor av odds att upptäcka SSL som ligan förkortas. Alla matcher går att betta på hos svenska bettingsidor. Grundserien pågår mellan september – mars innan slutspelet tar vid i mars och april. IBF Falun är det lag som har flest SM-guld med sina 7 stycken. Detta är följt av Storvreta IBK med 6 guld och IBK Lockerud med 5 guld. Samtliga av Faluns guld har kommit sedan 2013 vilket gör de till den stora dominanten just nu.

Live betting på innebandy

Du som vill ha ännu mer action och spänning i din innebandy betting ska helt klart prova på live betting. Då kommer du att få ännu mer spänning i ditt spelande. Det blir helt enkelt fantastiskt att kunna njuta av en spelupplevelse där oddsen ständigt förändrar sig. 

Det kan svänga snabbt i innebandy då det är en sport som innehåller många mål. Därför är det också en sport som är perfekt för live betting. Det finns många marknader att upptäcka inom live odds på innebandy. Marknader som nästa mål, nästa målskytt och mycket mer finns tillgängligt för dig som spelar hos svenska bettingsidor. 

Streama innebandy hos spelbolagen

Du som vill få ut mer av din betting på innebandy kan välja att streama olika evenemang. Då kommer du att kunna få en riktigt häftig spelupplevelse i alla lägen. Du kan nämligen titta på matcherna och placera dina bets samtidigt. Det ger en helhet till dig som spelare som inte ska underskattas. När du streamar innebandy kommer du att kunna kombinera din live betting.

Dessutom finns det statistik på de olika matcherna som du kan ta del av. Detta kommer att hjälpa dig i din live betting samtidigt som du också streamar sporten live. Du kan streama från din smartphone, surfplatta eller dator. 

Använd en oddsbonus på sporten

Bra spelbolag är väldigt benägna av att erbjuda en oddsbonus. Därmed finns det utmärkta förutsättningar för dig att hämta en bonus för odds. Vi kan varmt rekommendera dig att göra detta så att du maximerar din spelupplevelse. 

Det finns många olika oddsbonusar att upptäcka. För innebandy är det som regel bäst att hämta en traditionell insättningsbonus. Då kommer du att få din insättning matchad upp till ett visst belopp. Det kan handla om 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor. En insättning på 1000 kronor ger då 2000 kronor att spela för. 

Det finns också fantastiska möjligheter att kunna njuta av riktigt bra förutsättningar vad gäller riskfria spel och boostade odds. Men oftast är inte boostade odds på innebandymatcher. Men ett riskfritt spel eller free bet kan du ofta använda som du önskar. 

Sammanfattning av innebandy betting

innebandy är en sport som ständigt växer i Sverige och internationellt. Detta märks kanske främst på antalet lag som spelar i VM då det blivit allt fler lag. Sverige är världens bästa innebandylag för såväl herrar som damer. Mycket tyder på att detta kommer att fortsätta i många år framöver. 

Du som vill betta på innebandy har alltid många alternativ. Det finns odds på den Svenska Superligan men också på VM när det arrangeras vartannat år. Hitta din favorit bland oddsen och upptäck charmen som det innebär med innebandy betting idag. Det finns en hel värld för dig att upptäcka och njuta av.