Bundesliga – Odds på tysk fotboll

Den tyska ligan Bundesliga är rankad som världens fjärde bästa fotbollsliga bakom Premier League, La Liga och Serie A. Dessutom är det tyska landslaget i fotboll det som vunnit flest EM-guld och tagit flest VM-medaljer vilket visar på hur dominanta Tyskland är i världens mest populära sport. I Bundesliga finns det flera duktiga lag med FC Bayern som en stora dominanten. I denna artikel gräver vi djupare i Bundesliga och berättar om möjligheterna till odds på den tyska fotbollsligan.

Betta på Bundesliga hos dessa spelbolag

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

18 lag gör upp om titeln

Det är 18 stycken lag i fotbollsligan Bundesliga som gör upp om titeln. Varje lag möter varandra hemma och borta vilket innebär att varje klubb spelar 34 omgångar. Säsongen varar från augusti till maj månad och det är lördagar och söndagar som är de generella matchdagarna. De fyra lag som slutar överst i tabellen är automatiskt kvalificerade till gruppspelet i Champions League. Laget som slutar femma är klara för gruppspel i Europa League medan sexan får kvala till Europa Conference League. Dessutom får cupvinnaren spela Europeiska turneringar.

Bayern München är den överlägset mest framgångsrika klubben i Bundesligas historia. De har i skrivande stund 31 ligatitlar vilket är överlägset flest. Borussia Dortmund och Borussia Mönchengladbach är tvåa med fem guld vardera följt av Werder Bremen med fyra titlar. Därmed är Bayern överlägsna. 

FC Bayern är också den tyska klubb som vunnit Champions League flest gånger med sina sex stycken titlar vilket är tredje flest av samtliga Europeiska lag. Borussia Dortmund och Hamburger SV är de andra tyska klubbarna som vunnit Champions League med en titel vardera. 

betting på Bundesliga

Placera långtidsspel på Bundesliga

Det finns massor av odds att upptäcka på Bundesliga och du har utmärkta förutsättningar redan innan säsongen börjar att placera dina bets. Du kan lägga så kallade långtidsspel, något som också kallas för outrights hos spelbolagen. Det finns utmärkta förutsättningar att kunna lägga odds på olika marknader inför säsongsstart.

Till exempel kan du spela på det lag du tror blir tyska mästare och därmed vinner Bundesliga. Det finns också odds att spela på vem som slutar topp 4 och därmed får spela Champions League kommande säsong. Detsamma gäller vilka lag som åker ur serien och blir nedflyttade till Zweite Bundesliga.

Individuella marknader på olika spelare finns också tillgängligt. Betta på vem som vinner skytteligan eller vilken spelare som gör flest assist. Du kan också oddsa på vilka lag som går bäst från en specifik stad eller region. Därmed finns det massor av odds att upptäcka på Bundesliga. 

Pre game betting på tysk fotboll

När serien sedan startar finns det självklart odds på samtliga matcher. Vissa spelbolag har fler än 500 marknader på de olika matcherna från första till sista omgången. Om det är ett derby eller en stormatch kan det finnas extra många marknader tillgängliga för dig som vill oddsa på Bundesliga. 

Du kan oddsa på vilket lag som vinner matchen genom så kallad 1X2-betting. Men också över/under antal mål, hörnor eller någon annan spännande marknad. Är det ett lag som är en klar favorit finns alltid möjligheten att spela med handicap för att få upp oddsen ytterligare. Varje match har som sagt fler än 500 olika marknader hos majoriteten av spelbolagen vilket innebär utmärkta möjligheter för dig som spelare.

Live betting ger ännu mer action

På Bundesliga finns det också möjligheten att oddsa live på samtliga matcher under säsongen. Det är något som ger odds i ständig förändring samtidigt som det också innebär att du får förutsättningar att kunna njuta av en extraordinär upplevelse inom din betting. Spela på vem som gör nästa mål i matchen eller vilken spelare som får nästa gula kort. Det finns alltid något att upptäcka när du oddsar live på Bundesliga. 

Vissa spelbolag streamar också Bundesliga vilket gör att du kan titta på matcherna och placera dina odds simultant. Det ger ytterligare en dimension till din upplevelse. När du ser vad som händer i matchen blir det också enklare för dig att placera dina bets. Många tycker om Bundesliga live stream kombinerat med live betting och detta är något vi varmt kan rekommendera. 

Sammanfattning betting på Bundesliga

Den tyska fotbollsligan är rankad som topp 4 i världen och fortsätter att vara en av de ligor med störst passion och roligast fotboll. Läktarkulturen håller högsta nivå och det finns åtskilliga svenskar som spelar i Bundesliga i fotboll. Därmed har ligan ett stort intresse i Sverige också och det finns utmärkta förutsättningar att upptäcka odds och betting på tysk fotboll.

Du kan oddsa långt innan ligan startar men också upptäcka live betting på samtliga omgångar i den tyska fotbollen hos bra spelbolag. Desto större match desto fler marknader och det är också spännande att följa de tyska klubblagen i de Europeiska turneringarna. Du har massor av möjligheter till en riktigt bra spelstund med Bundesliga betting och vi hoppas att du ska trivas när du placerar dina bets på den tyska ligafotbollen.