Bäst bettingsidor – Vad utgör en bra sportsbook?

Att hitta bäst bettingsidor i Sverige är lättare sagt än gjort. Vissa prioriterar ett stort utbud före fler liveodds. Någon kanske fokuserar på en bra bonus, medans någon annan absolut vill ha ett spelbolag med suverän cash out. Men även om smaken är olika finns det givetvis ett toppskikt bland bettingsidorna precis som i alla andra branscher. Att hitta dessa aktörer kräver därför ett gediget arbete, men om du vill kan du få hjälp på traven och en snabbare start. På vår webbsida kan du hitta Sveriges bästa bettingsidor, samt spelbolag för casino. I våra topplistor hittar du de aktörer som visar upp de bästa sidorna och de största bonusarna. Här kan du läsa mer om just bettingsidor, vilka faktorer som är viktiga och vilka spelbolag vi tycker är bäst i Sverige.

Sveriges bästa bettingsidor

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Enormt utbud har skapat nischade sidor

Eftersom det finns hundratals om inte tusentals olika spelbolag att välja mellan behöver de olika bettingsidorna utmärka sig. I Sverige är det 80 företag som fått svensk licens godkänd och varje aktör kan ha flera spelbolag under en och samma licens. Många påminner mycket om varandra men det finns bettingsidor som vågar tänka utanför boxen och därmed har skaffat speciella teman. Det kan handla om musik-tema, en viss sport eller något annat som spelbolaget vill att deras varumärke ska kretsa kring. Dessutom har vi den nya trenden som gör att Svenska spelare istället för att skapa ett konto njuta av spelbolag med BankID. Du vet själv vad du har för intresse så om en spelsida matchar detta är det bara att hugga.

Egenskaper att leta efter hos de bästa bettingsidorna

Vi har tagit fram en rad olika parametrar som vi tycker måste uppfyllas för att att spelbolag ska kunna tillhöra toppskiktet av marknaden.

  • Svensk licens: I Sverige är det krav på svensk licens för spelsidor och du bör alltid välja ett spelbolag med svensk licens. Du kan läsa om ett bettingbolagens licens längst ner på spelbolagets hemsida och om spelsidan har svensk licens är licensen utgiven av Spelinspektionen.
  • Svensk kundtjänst: Om du behöver hjälp med något eller vill veta mer om bettingbolaget är det givet att ta kontakt med kundservice. De bästa oddssidorna har svensktalande kundtjänst dygnet runt via telefon, live chatt och mail.
  • Bra oddsutbud: Att spelsidan har ett bra utbud av marknader på odds är avgörande. Det ska kunna gå att spela på runt 30-talet sporter och gärna flera divisioner från olika nationer. Generellt så hittar du allt från e-sport till fotboll och allt däremellan.
  • Höga odds: När du placerar dina spel vill du självklart göra det till så höga odds som möjligt i den mån du tror att ditt spel sitter. Om spelbolag A erbjuder 1,80 på samma marknad som spelbolag B har satt 2,00 i odds på, är spelbolag B naturligtvis mer intressant. Vill du hitta mer höga odds på nätet? Då ska du besöka våra samarbetspartners på bästabettingsidorna.se!
  • Live betting: Flertalet spelare föredrar live betting framför klassisk pre game betting. Vissa tycker att det ger mer spänning med betting på live sport eftersom du kan följa matcherna, får fler marknader och utifrån vad du ser framför dig placerar dina bets. De bästa spelbolagen har grymma statistik-sidor och verktyg för att hjälpa dig i din betting live.
  • Live streaming: De största spelbolagen har idag köpt in rättigheter för att kunna visa direktsänd sport helt gratis på sina hemsidor. Rättigheterna som hittas hos de bästa spelbolagen är tunga sådana som till exempel Bundesliga, NBA, KHL och Serie A. För att ta del av livestreamad sport behöver du som regel ha ett positivt spelsaldo alternativt att ditt senaste spel är lagt inom 24 timmar. Att kunna ta del av livestreamad sport samtidigt som du som spelare bettar live ger en spelupplevelse som är något alldeles extra.

Finns det en bra cash out funktion?

De flesta svenska bettingsidor erbjuder idag både live betting och en medförande cash out funktion. Med cash out kan du avbryta ditt spel i förväg, och få tillbaka en del av din insats. Funktionen fungerar väldigt olika hos olika spelbolag. Både utbudet, möjligheten att stänga sina spel, hur stor del av insatsen och en rad andra detaljer kan skilja sig. Du som tycker om live betting bör definitivt läsa igenom hur spelbolagets cash out fungerar innan du blir medlem. Om det är något du inte tycker om så bör du jämföra med en annan bettingsida, och se vilket alternativ som passar dig bäst. En riktigt vass cash out är för många spelare mycket viktigare än en stor välkomstbonus.

Bäst bettingsidor - Vad utgör en bra sportsbook?

De bästa bettingsidorna har oftast en grym BetBuilder

En stor del av svenska spelare tycker om att använda sig av BetBuilders när de ska spela på odds. Denna relativt nya funktion låter dig skräddarsy ditt eget spel. Tack vare funktionen kan du bygga en kupong som är centrerad runt en och samma match; något som fram tills nyligen inte var möjligt. Spelbolagen har alla sina egna BetBuilders, och det kan skilja sig ordentligt när det kommer till hur höga oddsen är och vilket utbud som finns. Dessutom är så klart vissa mer väldesignade än andra, och blir därför enklare och roligare att använda. Hos spelbolagen i vår topplista hittar du så klart riktigt bra BetBuilders som du kan använda för att skapa spännande kombinationsspel på matcher du är intresserad av.

Många andra spännande funktioner hos svenska spelbolag

Nya spelbolag dyker upp på den svenska marknaden ständigt. För att kunna locka till sig kunderna i en redan väletablerad marknad måste de erbjuda något alldeles särskilt. Vissa fokuserar på betting bonusar, andra prioriterar snygga och snabba hemsidor och appar. Spännande funktioner som gör spelupplevelsen bättre är också en smart taktik. Live betting, cash out och betting utan konto är idag en standard; men alla dessa saker började genom att en bettingsida fick en riktigt bra idé. BetBuilders, dagens spel, exklusiva kombinationsspel och virtuella sporter är några andra exempel, och det gäller att hålla ögonen öppna efter de senaste trenderna. Givetvis kan du också vända dig till oss för att hitta alla de bästa och senaste funktionerna för svensk betting.